Gå til hovedindhold

Moreland har motionscykler, møbler, lamper, senge og alt det du behøver, hvad end du skal indrette dit køkken, din stue, børneværelset, teenagerværelset eller soveværelset.

Fotos Model Detaljer Pris
Motionscykler

En motionscykel er en nem måde at komme i form på, og med en motionscykel til hjemmet er det nemt at hoppe i sadlen og køre en tur lige meget, om det er regn eller slud udenfor. En motionscykel giver en effektiv træning, hvor du træner dine muskler i underkroppen, og hvor du også skåner knæ og led mod for meget belastning.

2.999,00 kr
Titan Life Indoor Bike S62

Her kan du finde dig et bredt udvalg af træningsredskaber såsom crosstrainere, løbebånd, motionscykler, romaskiner, multigym og trappemaskiner – træningsmaskiner, der er velegnede både til hjemmebrug og i fitnesscenteret. Her finder du professionelle løbebånd med en lang række forudindstillede programmer og funktioner til at overføre resultater til andre enheder. Hvis du foretrækker…

2.999,00 kr
SNODE S9

SNODE S9 er en lækker motionscykel med rigtig mange indstillingsmuligheder, hvilket gør at den er super behagelig at bruge, også for den seriøse motionist. 

Den er magnetbelastet og støjer meget lidt. 
Magnetbelastningen gør også at man får en jævn belastning i alle sværhedsgrader. 

Mål: 92*112*38 cm. 
Vægt: 45 kg.
Maks belastning: 150 kg. …

5.999,00 kr
Body Bike Smart+

Body Bike Smart+ fås i farverne: sort, blå, grøn, grå, orange, pink, lilla, rød, hvid og gul.
Du kan sætte dit personlige præg på cyklen ved at designe coveret med dit unikke logo/design.

Body Bike Smart+ er blevet forbedret på dens mekaniske dele – ligesom Body Bike Smart – for at give brugerne en nemmere betjening og bedre oplevelse af cyklen. Forbedringerne indebærer bl.a. at…

15.996,00 kr
Spinnings & Motionscykler

På en spinningcykel styrker du ikke kun dit hjerte-karsystem og genopbygger dine benmuskler, du får også sved på panden og pulsen op. I vores udvalg finder du både spinningcykler til nybegynderen og den øvede.

Spinningcyklen minder meget om almindelig motionscykel. Den væsentligste forskel er dog, at pedalerne på en spinningcykel sidder fast på svinghjulet. Dette er en stor fordel…

6.999,00 kr
Træningsudstyr

Denne Pro Indoor Racercykel i smart design, vil give dig perfekt konditionstræning. Indendørs cykeltræning af høj kvalitet, og muligheden for rigtig race-stil. Cyklen passer lige godt i en spinningsal i et center, som hjemme. 

Pro Indoor Racercyklen har flere justeringer. Juster højde, sæde og styret individuelt. En god stilling når du cykler er afgørende for en god træning.…

7.249,00 kr
TITAN LIFE Bike ATHLETE B55

Titan Life ATHELETE B55 er en attraktiv motionscykel med 9 kg svinghjul og brugervenlig computer som viser tid, distance, kalorier, håndpuls, ur, alarm, temperatur, omdrejninger pr. min (RPM), kropsfedt mm. Konsollen er udstyret med en Ipad-holder.
En stabil og meget god cykel til prisen. Perfekt til dig som gerne vil gøre alvor af at komme i bedre form.

2.854,00 kr
Special cykel

ElliptiGO-serien er med 3 gear og giver eminent kredsløbstræning. Har du adgang til relativt fladt terræn, er ElliptiGO 3C et godt valg. 

Løb uden stød med ElliptiGO og træn uden skader - et godt supplement til løbetræning.

ElliptiGO løbetræning: 

  • Genfind løbeglæden
  • Træn de samme muskler som løb
  • Sænk risikoen for…
17.900,00 kr