Gå til hovedindhold

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger og består af over 100 butikker fordelt over hele Danmark. Deres cykeleksperter har brugt meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller således at design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder transport -og hverdagscykler, racercykler, MTB eller børnecykler. Deres udvalg består også af udstyr, hjælme og cykletøj.

Fotos Model Detaljer Pris
CONTESSA STRIKE ERIDE 920

DEN BEDSTE CYKEL OG DE BEDSTE RÅD FÅR DU HOS FRI BIKESHOP
Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi består nemlig af over 100 butikker fordelt over hele landet - og vi er alle sammen forelsket i cykler.

38.999,00 kr
BCARGO Familie

BCARGO Familie Cyklen er den sikreste elektriske ladcykel på markedet. Vælg mellem de prisvindende Thule Yepp Nexxt Maxi-sæder for en forhøjet sikkerhed eller de flexible klapsæder. Thule-sæderne giver sikkerhed og komfort sæderne kan vendes fremad, bagud eller mod hinanden. Klapsædet giver dig fleksibilitet til at transportere både børn og varer.

BBCARGO cyklen er en af de stærkeste og…

58.400,00 kr
El ladcykel

Prisbillig el-ladcykel i høj kvalitet med stærk baghjulsmotor og hydrauliske skivebremser, som gør dine dagligdagsture til en god oplevelse! Wildenburgs ladcykler kan serviceres og repareres af enhver cykelhandler, og alle vores modeller fra 2023 kører med det driftssikre Ananda el-system.

Stor udstyrspakke, som følger med i prisen:

  • Kaleche med bøjler
  • To børnebænke…
19.999,00 kr
Ladcykler

Hos El-ladcykler forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung.

Vi forhandler stærke internationale og europæiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefølje er vi særdeles godt dækket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel.…

29.999,00 kr
, El cykler

En elcykel er et særdeles godt valg, hvis du har lang vej at cykle - med modvind og bakker, som kan give sved på panden. Med en integreret motor, der hjælper dig, mens du træder i pedalerne, vil elcyklen være et godt alternativ til fx racercyklen eller bycyklen.

Hvis du pendler til og fra arbejde og søger et mere miljøvenligt og et billigere alternativ…

42.000,00 kr
, Mustang Adventure

Til dig, der ikke kan undvære din cykel. Her finder du voksencykler, børnecykler og elcykler i solid og ordentlig kvalitet – bare billigere.

  • Hverdagscykler til hele familien
  • Designet til det danske vejr
  • Kvalitet til lave netpriser

13.999,00 kr