Gå til hovedindhold

Zoellc. Hos os kan du finde mange forskellige slags elcykler. Nogle af de mest populære mærker er Dukawey, Vakole og Lankeleisi. Cyklerne fås i en række forskellige stilarter, herunder foldecykler, fedtdækscykler og mountainbikes. Priserne spænder fra 519€ til 2.499€. Gratis forsendelse på alle ordrer over 500€.

Fotos Model Detaljer Pris
E-bikes & E-Scooters

Zoellc har mange forskellige slags El Cykler og El løbehjul.

Mærker: Dukawey, Vakole, Lankeleisi
Stilarter: Foldecykler, fedtdækscykler, mountainbikes
Priser fra 519€ til 2.499€

14.162,00 kr
El løbehjul

Dette løbehjul har en topfart på 30 km/t og op til 25 km rækkevidde. 8,5 tommer punkterfri dæk og hydrauliske skivebremser.
Maks bæreevne på 120 kg.
Kraftfuld 350W elektrisk motor kombineret med et 36V 7.5ah/10ah lithium batteri, er H7 skabt til at levere imponerende præstationer.

1.995,00 kr
CONTESSA STRIKE ERIDE 920

DEN BEDSTE CYKEL OG DE BEDSTE RÅD FÅR DU HOS FRI BIKESHOP
Ligesom de bedste briller fås hos optikeren, fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi består nemlig af over 100 butikker fordelt over hele landet - og vi er alle sammen forelsket i cykler.

38.999,00 kr
Elektriske transportmidler

GoRunner er et velkendt brand inden for elektriske transportmidler og bestræber sig på at levere høj kvalitetsprodukter til priser hvor alle kan være med. Vores portefølje besidder innovative og nytænkende produkter samt et højt serviceniveau.

9.995,00 kr
TRICK LØBEHJUL

ScootWorld er din online skate shop og lokale leverandør af skateudstyr med speciale i løbehjul til tricks, skateboards og inline rulleskøjter. Vi har fysisk adresse i Hellerup, hvor du kan komme og se hele vores sortiment af udstyr i høj kvalitet – men du kan naturligvis også bestille alle varer hjem via vores webshop. Vi har altid hurtig levering og ikke mindst rigtig gode priser.

1.199,00 kr
E-Fly e-bike

En elcykel er ligesom en traditionel cykel bare med en elmotor, som hjælper dig med at få fart på, når du træder i pedalerne. Det bringer cykelglæde hos enhver, der nyder at cykle rundt ude i naturen.

Cyklen leveres 95% samlet i en lukket pap kasse. Du skal blot selv sætte styr, forhjul, sadel og pedaler på cyklen.

14.799,00 kr
Håndbyggede cykler

Hos Velorbis ønsker vi at være majestætiske i alt, hvad vi gør, og således har vi designet vore cykler til at være ultravenlige med en afslappet kørestilling for at give et majestætisk udsigtspunkt til at overvåge trafikken fra og se omgivelserne.

Vi mener det, når vi siger: Velorbis – Kør med stil.
 

27.350,00 kr
URBANGLIDE M1

URBANGLIDE EL-CYKEL M1

  • Stilrent design
  • Aftageligt batteri
  • 2x tektro skivebremser
  • LCD-skærm / indbygget cykel-computer
  • 5 niveauer - motorkraft 
  • Europæisk kvalitet (Samlet og gennemgået i Frankrig) 

Tekniske Specifikationer: 

  • 250W baghjulstrukket motor 
  • Rækkevide…
13.146,00 kr
El løbehjul

Vi er en af de største i Danmark på el løbehjul og vi tør godt love, at vi sælger nok de mest sikre produkter. Alle vores produkter er CE, RoHS og Tüv godkendt.

2.995,00 kr

E-Wheels er Nordens største forhandler af elektriske køretøjer. Ud over sin egen produktserie af el-løbehjul og Momas har E-Wheels eneret til at sælge Kaabo i hele Skandinavien. Et bredt produktsortiment, lave priser og vores eget brandværksted med intern ekspertise er nogle af de mange grunde til, at E-Wheels er markedsleder nr 1.

2.390,00 kr