Sonus alarmer

admins billede

Vi har fundet os endnu en sponsor. Sonus giver en af deres smarte cykel låse væk som du nok ikke har set før.

Det kræver blot du opretter dig på siden her og sætter en cykel til salg.

Sonus er en cykelalarm der virker ved at kombinere lås og tyverialarm i én enhed. Den er let at betjene, og virker afskrækkende på cykeltyve.

Når du stiller din cykel fra dig låser og aktiverer du Sonus ved at føre bøjlen ind i låsen, derefter kan nu gå fra cyklen.

Pas på...

Hvis du stiller din cykel i en cykelholder er der risiko for at en anden cyklist rammer din cykel når vedkommende placerer sin cykel tæt på din, og dette vil Sonus registrere, og reagere på. Der udsendes tre små bip lyde, som advarer cyklisten. Desuden vil en cykel som vælter ikke aktivere alarmen, men blot udsende en advarsel. I blæsevejr vil Sonus slet ikke reagere.

Tyveriet...

Hvis din cykel udsættes for tyveri og tyven forsøger at bryde låsen op, eller trække cyklen ud af cykelstativet og tage den med sig vil dette give en del vibrationer og rystelser. Først vil alarmen udsende en advarsel.

Hvis rysterierne fortsætter vil alarmen gå igang, og denne er aktiv i 10 sekunder. Hvis tyven stadig døjer med låsen efter 10 sekunder vil alarmen fortsætte.

Hvis cyklen efter 30 sekunder har skræmt tyven væk, vil den være på alarmberedskab. Det vil sige alarmen aktiveres igen ved næste rystelse. Efter ca. 30 sekunder uden rystelser vil alarmen gå i standby igen og vende tilbage til den oprindelige indstilling.

Hvis din cykel smides ind i en varevogn vil vibrationerne fra bilen sørge for at alarmen fortsat hyler, og med 110dB kan man let høre det.

Se denne video som viser hvordan Sonus fungerer i praksis:

http://youtu.be/eMgFiPMbvcU